Monday, March 2, 2009

4.30 a.m

demmit.. da kol 4.32 pg pom mate aku xley nk tdow lg.. aku xsuke time sunyi cmnie... arapkan bunyik kipas jek.. huhu.. sbb, waktu cmnie la wat aku slalu sgt terpk sal aku nyer past.. hmm.. i think i miss sum1.. i really do..... so, abih sume aku flashback smuler time kami sesame dlu.. a to z.. hehehe.. dari yang xbesh smpai yg besh.. =) xpela.. sesaje nk ingt2 an smuler... em, biala die lupe kat aku pon, biala die gelak n hepi ngan guy die skang.. tp, 2 bukan reason ntok aku bnci and lupe kat die... hehe..


its ok.. not a big deal kot... banyak sgt mnde nak taip ni senarnye.... asik dok backspace jek.. haihh... myb, stakat2 kate2 neh.. xmampu nk explen pe aku ase skang niee. huhuhuh.. so, konklusinyer... aku kne tdow gak!! must3!



4 comments:

Anonymous said...

erm...
i wonder who is she...
it must b her..
the one u cannot forget even when
u r with ........
forget it.
mrepek jek nih.
daa...

kaminakueh said...

heee... no kumen... xnak ckp 2 btoi or salah....anda ley pk ape2 pom! sy xkesah da... heee.. muge epi2 slalu eh? =p

haris said...

amalina ka cup??

kaminakueh said...

sape lg pehon.. huhu