Tuesday, January 5, 2010

pagik neh mmg kabos tebal gile!

Lame gile aku xupdate blog aku neh.. mmg btoi2 kesian gle la.. huhuhu.. ni pon bile da bosan, tunggu kelas kol 8 pg kang baru la aku terkial2 carik2 blog balek... haha... aku skang ni mmg xley da nk tdoh cam kaum2 normal tuh.. asl mlm jek msti xley nk tutop mate.. hukhuk... gpon terpakse gak wat camneh, kalo x.. mmg subuh gajah sentiasa jela.. huhuhu..

sem ni mmg terbaek la kalo korg nak taw.. disebabkan aku terpakse extend satu sem.. so kelas aku kire consider 3 ari jela.. rabu satu subjek, kamis satu subjek n jumaat 2.. 3 subjek jek.. haihh.. so mmg tersangat la banyak nyek mase aku terluang... huhuhu..

so pe lagik, mmg aku carik pc ah.. hahahaha.. actually bukan nyer aku nak angkat semate2 nk ilang bosan sem neh.. tp mmg da berzaman gle dah aku nk ade pc.. huhuu.. laptop lame tuh, aku pas kat adek aku la kot..bg die celik it sket... sian dekrang aku ngk... hakhak.. papehal pon, no regret! men game standart sumer grafik max! hahahaa.. tp still crysis medium ah.. jadik la tuh, asal an xlagging.. hahaa..

ntok planning sem neh, xterlewat lagi kot aku nak merancang.. kitrang kat sni cam awal lagik kot.. baru nak msok minggu kedua minggu belajar kitorang... jadik pe plan nyer ek? xde kot... abihkan game2 aku jelaa.. hakhak.... ingt an nak mintak skim pelajar bekerja, tapi dgr ura2 plak kate jhepa xde bajet ntok nak bagi gajik... myb sok aku konpem kan ngan staff kk2 due dlu kot... huhu.. doa2 la moge rezki murahh... uuhuhu..

soo, kol 8 pagik kang smpai kol 9 aku ade kelas.. n dames! aku sgt2 la mls nk mengadap kelas eng math II neh... haihh.. arghhh!! kwat an semangat wehh! 1 jam jek pong! huhuhu.. pastu blk ley tdoh blk.. hahaha...

nasib baik la sem ni smpai bulan 4 jek.. xdela lame sangat aku nak melangot kat ump neh... tp siyes shit terase sunyi gile dok sini.. almaklum la kan, budak2 kelas sume da belah, xsmpai suku pon yg tinggal neh... patot nyer ade lagik, tp cmner ntah dekrang ley terlepas gak wat LI.. haihh.. xpuas ati toi aku.. huhuhu..

ckp sal LI neh, gua mau ucap.. selamat menjalani praktikal kat korg oke? wat leklok bai, carik kabel kaw2 dlu... papehal aku nk LI ke Keje ke senang aku carik korg jek nnt.. hakhak..

erm, smpai sni jela kot.... xde idea da nk bubuh ape.. assalamualaikum..

2 comments:

alim sacred said...

kerol, ganti ak gi pekan....haha

kaminakueh said...

hakhak.. mustahil perkare cam2 lim... hahaha